Previous
Previous Product Image

Nøkkelbånd i refleks

kr 59,00
Next

Nøkkelbånd i refleks

kr 59,00
Next Product Image

Barnevognrefleks

kr 109,00

Barnevognrefleksen er beregnet for alle type vogner, store som små. Den elastiske refleksremmen kan strekkes ut til 3 meter og passer derfor alle type vogner. Du fester den enkelt i endene. Refleksstroppen er nøytral med to refleksstriper rundt hele remmen. Barnevognen din vil synes!

Barnevognrefleksene er ikke CE-godkjent ihht den europeiske standarden EN13353 eller ny standard EN17353. Årsaken er at disse standardene er utarbeidet for refleks til personlig bruk for forbrukere. Barnevognrefleksen er festet til en gjenstand – barnevogn – og ikke en person. Selve refleksbåndet er av samme kvalitet som refleksseler som er CE-godkjent ihht EN 13356.

Vi oppfordrer at personen som kjører barnevognen i tillegg bruker refleksvest eller reflekssele. Ved bruk av slapwraps bruk en på hver arm eller ben. Da vil dere virkelig lyse opp i trafikkbildet!

Skoler, barnehager, kommuner og bedrifter får spesialpriser på alle våre produkter. Det gjelder også barnevognreflekser. Ta kontakt med oss! Ring Eva på 9328 4338 eller send mail til [email protected]

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping