Previous
Previous Product Image

2021 Fredrik Skavlan refleksvest _ onesize

kr 169,00
Next

2022 Martin Whatson XL slapwraps THIS

kr 89,00
Next Product Image

2022 Martin Whatson hengerefleks

kr 59,00

Martin Whatson har designet refleksene til Refleksdagen 2022 i regi av Trygg Trafikk.

Whatson er blitt et internasjonalt gatekunst-fenomen og foregangsmann for gatekunst i Norge. Siden han som skolegutt på 90-tallet stirret nysgjerrig på graffiti langs t-banesporet, har han klatret på den kreative stigen, og arbeidene hans er siden blitt vist frem på vegger og gallerier over hele verden.

Martin Whatson er meget samfunnsengasjert og det kommer tydelig frem i bildene. Dette er grunnen til at han, i en travel hverdag, sa ja til å designe en reflekskolleksjon for Trygg Trafikk. Det er en glede for oss å spre kunsten hans, samtidig som den her fungerer som et bidrag til trafikksikkerheten.

Hengerefleks består av to design; hjerte (76×68 mm) og painter (40×100 mm). Settet leveres i papirpose med sticker. Trygg Trafikk refleks-tag er montert på refleksene sammen med kulekjede, tråd og sikkerhetsnål.

Skoler, barnehager, kommuner og bedrifter får spesialpriser på alle våre produkter. Det gjelder også Martin Whatson reflekskolleksjon. Ta kontakt med oss! Ring Eva på 9328 4338 eller send mail til [email protected]

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping