Salg på utvalgte reflekser!

Selv om våren begynner å nærme seg, sakte men sikkert, er det fortsatt mørkt ute på kveldstid. Snøen har begynt å forsvinne fra store deler av landet, og gradestokken viser oftere røde enn blå tall. Dette gjør det i tillegg skumlere å ferdes ute på kvelden, samt i morgentimene da snøen ikke lenger lyser opp omgivelsene, og nedbør kommer som regn og ikke snø, noe som gir dårligere sikt for bilister.

Av den grunn tenkte vi å kjøre et aldri så lite salg på utvalgte refleksdagsprodukter ut måneden. Ta en titt på nettbutikken vår for å finne noen produkter som kan lyse opp deg og dine ut februar måned!

Les Mer

Time to shine!

Vi er utrolig stolte av å få lov til å presentere de offisielle refleksene til Refleksdagen 2016 i regi av Trygg Trafikk. I år er det det smått legendariske teamet i Moods of Norway som står bak refleks-designet. De har tatt med seg sin fargerike og stilrene estetikk og designet noen av de fineste refleksene vi har sett på lenge.

Hengerefleks-kolleksjonen består av et lommeur med ekstra lang kulelenke, den ikoniske Moods of Norway traktoren, et hjerte som kan deles i to (og deles med noen du er glad i), samt et helt nytt og unikt tre-dimensjonalt produkt i form av en rakett.

De har også designet to kule buttons man kan feste med sikkerhetsnål på jakke/sekk/el. samt en liten og stor slapwrap utformet som armbåndsur.

Vinteren er i anmarsj, høsten er her allerede og det begynner å bli fortere og fortere mørkt på kveldene. Nå har du muligheten til å synes i mørket, og i tillegg se kul ut med reflekser fra Moods of Norway.

Les Mer

I deserve a medal!

På vegne av Trygg Trafikk kan vi endelig få presentere årets refleksdagsreflekser
Refleksene, utformet som medaljer er i år designet og utarbeidet av supergruppen Apparatjik. Dette artist og kunstkollektivet i verdensklasse består av Guy Berryman (Coldplay), Magne Furuholmen (A-Ha), Jonas Bjerre (Mew) og Martin Terefe (stjerneprodusent).

Hengerefleks-kolleksjonen består av tre flotte medaljer, mens slapwrapene i år består av fire ulike refleksbånd i to forskjellige størrelser, i år har vi også 2 kjempefine magnet reflekser med medalje-motiv.

Dette er utrolig kule reflekser som passer for alle aldre.

Les Mer

LED armbånd - NYHET

Etter stor forespørsel har vi nå tatt inn armbånd med LED lys i kombinasjon med refleksstriper.

LED armbåndet er hvitt og lysene er også hvite, strikken er elastisk og passer bra til både tynne og tykke jakker.

Armbåndet er lett å skru av og på med en stor knapp, kommer med 3 forskjellige lysinstillinger;
konstant lys - raskt blinkende lys - tregere blinkende lys.


Refleksstripene går langs kantene av armbåndet for maksimal synlighet i trafikkbildet.

Bestill et LED armbånd til deg selv eller noen du er glad i.

Les Mer

Shine bright like a diamond!

Refleksdagsrefleksene for 2014, basert på maleriet "Diamond" av Nicolay Aamodt, designet av Anita Boysen fra October er på plass i vår nettbutikk!

Denne utrolig fine reflekskolleksjonen med diamantmotiv finnes både som hengerefleks og slapwraps.
Hengerefleksene kommer i tre forskjellige størrelser og fasonger, mens slapwrapene finnes i både maxi og vanlig størrelse.

Refleksdagen er torsdag 16. oktober 2014, men refleksene er allerede til salgs i vår nettbutikk.

Les Mer

Garbeez Reflekser

Vi har nylig inngått et spennende samarbeid med Garbeez som designer bunads-dukker.
Foreløpig ligger det reflekser ute på vår nettbutikk med bunader fra Oslo, Øst-Telemark, Hardanger og Karasjok.
Dette er en kolleksjon som kommer til å utvides.

Hva synes du om bunadsrefleksene? Gi oss gjerne tilbakemeldinger i kommentarfeltet.

Les Mer

Pondus!

Vi er stolte over å presentere refleksdagsrefleksene for 2013 som er designet av Frode Øverli.

Refleksene til refleksdagen 2013 er en morsom hengerefleks med Bjarne-motiv (hunden til Pondus), og en maxi slapwrap med en Pondus-stripe. Slapwrapen har trykk både foran og bak.

Refleksdagen er torsdag 17. oktober 2013, men refleksene er allerede til salgs i vår nettbutikk.

Les Mer

Nye Slapwraps

Vår designer har nylig designet en ny Slapwrap kolleksjon.
For dere som ikke vet hva dette produktet er, så er det et selvkrøllende refleksbånd.

Kolleksjonen består av seks forskjellige reflekser. To av dem er dekket med dyremønstere (zebra og tiger), nummer tre er en Slapwrap med det Norske flagg. Den tredje er dekket med hodeskallemotiver, mens de to siste er såkalte maxislapwraps, dvs. at de er mye større enn de førstnevnte. Den første maxislapwrapen kommer med et fargerikt graffitimotiv, mens den siste refleksen er dekket av blader i høstfarger. Du kan se disse produktene her.

Noe for enhver smak med andre ord.

Les Mer